Ποιοι Είμαστε

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρία Regalinas ιδρύεται το 1985 χάρη στο μεράκι της Ειρήνης Γεωργίου. Είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση και δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού, παραγωγής και εμπορίας γυναικείου ενδύματος.

Καταγράφοντας μια σταθερή ανοδική πορεία, διευρύνει το δίκτυο των καταστημάτων σε κεντρικά σημεία πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Από το 2001 επεκτείνεται στον χώρο της λιανικής πώλησης και ήδη διαθέτει 20 εταιρικά καταστήματα, ενώ στόχος της εταιρίας είναι η ανάπτυξη του δικτύου της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διατηρώντας υψηλές προδιαγραφές παραγωγής, φιλοσοφία της εταιρίας είναι ότι η καλύτερη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή εξασφαλίζει τη διάρκεια στο χρόνο.

ΣΥΛΛΟΓΕΣ

Οι συλλογές Regalinas έχουν χαρακτηριστικό ύφος που προσδίδει κομψότητα και αναδεικνύει τη θηλυκότητα. Δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες και στα ιδιαίτερα σχέδια δημιουργούμε ρούχα που δίνουν ένα διαφορετικό στυλ.

Οι συλλογές σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα γεγονός που εξασφαλίζει την άφιξη νέων σχεδίων στα καταστήματά μας κάθε εβδομάδα.