ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ REGALINAS

Η Regalinas είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο της ένδυσης και του λιανικού εμπορίου με ένα δίκτυο καταστημάτων που συνεχώς διευρύνεται.

Αν σου αρέσει η μόδα, σε διακρίνει ομαδικό πνέυμα και θέλεις να έχεις την ευκαιρία να ενταχθείς στην ομάδα της Regalinas στείλε μας το βιογραφικό σου στο email [email protected] και θα ενημερωθείς μόλις γίνει διαθέσιμη μια νέα θέση εργασίας.

 

ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Αναζητάμε πωλήτρια πλήρους απασχόλησης για άμεση πρόσληψη για το κατάστημα Regalinas στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Θέση full time 40 ώρες ανά εβδομάδα, 5ήμερο.

ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑ

Αναζητάμε πωλήτρια μερικής απασχόλησης για το κατάστημα Regalinas στη ΓΛΥΦΑΔΑ. Θέση part time 26 ώρες ανά εβδομάδα, 5ήμερο.

ΠΩΛΗΤΡΙΑ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ GOLDEN HALL

Αναζητάμε πωλήτρια μερικής απασχόλησης για το κατάστημα Regalinas στο εμπορικό κέντρο GOLDEN HALL. Θέση part time 20 ώρες ανά εβδομάδα, 4ήμερο.

Αν θα ήθελες να γίνεις μέλος της ομάδας μας, στείλε μας το βιογραφικό σου στο [email protected] αναφέροντας για ποια θέση ενδιαφέρεσαι.

Επιτρεπτά αρχεία: doc, docx, xls, xlsx, pdf < 4MB
Παρακαλώ γνωστοποιήστε ότι δέχεστε τη δήλωση απορρήτου τσεκάροντας το παρακάτω κουτάκι. Τη δήλωση απορρήτου μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.
Σύνδεση/Εγγραφή
ελ
E-Shop
About
Help