Οδηγίες για αγορές Click Away

Τα καταστήματα Regalinas ανοίγουν από Δευτέρα 14/12 για την παραλαβη της παραγγελίας σας με τη μέθοδο Click Away!

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας με δύο τρόπους:

  1. Παραγγελία μέσω eshop: Καταχωρείτε την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, έχοντας επιλέξει ως τρόπο πληρωμής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή paypal. Στα σχόλια της παραγγελίας σημειώνετε από ποιο κατάστημα επιθυμείτε να παραλάβετε. Θα ενημερωθείτε στη συνέχεια από το προσωπικό του καταστήματος για την παραλαβή μέσα στις επόμενες 1-3 ημέρες.
  2. Τηλεφωνική παραγγελία στο κατάστημα: Καλείτε στο κατάστημα της επιλογής σας και κάνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας. Κατόπιν συνεννόησης με το προσωπικό μας ορίζεται το ραντεβού για την παραλαβή και λαμβάνετε SMS. Στο κατάστημα παραλαμβάνετε την παραγγελία σας και πληρώνετε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με πιστωτική/χρεωστική κάρτα στην έξοδο. Στις περιπτώσεις αγοράς προϊόντων με τηλεφωνική παραγγελία από κατάστημα, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Στοιχεία επικοινωνίας των καταστημάτων θα βρείτε εδώ: https://www.regalinas.gr/stores

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ CLICK AWAY

Για αλλαγή είτε προϊόντος που είχε αγοραστεί πριν το κλείσιμο των καταστημάτων ή προϊόντος που παραλάβατε μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αλλαγή προϊόντος είναι να έχετε την απόδειξη αγοράς ή κάρτα αλλαγής, το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση και να φέρει όλες τις σημάνσεις (καρτελάκι, ετικέτα κλπ)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ESHOP

Αν θέλετε να επιστρέψετε προϊόν που παραλάβατε μέσω του eshop αλλά θέλετε να αποφύγετε την επιστροφή μέσω της ACS μπορείτε να καλέσετε στο κατάστημα Regalinas που σας εξυπηρετεί για να ορίσετε ραντεβού για την παράδοση εκεί του δέματος. Το προϊόν πρέπει να είναι μέσα στην αρχική του συσκευασία και να περιλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς και το έντυπο επιστροφών. Όταν φτάσει στα χέρια μας η επιστροφή σας, θα γίνει η επεξεργασία της και θα ενημερωθείτε με email.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ CLICK AWAY

ΕΡΜΟΥ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΣΙΜΙΣΚΗ, ΠΑΤΡΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.

Τα καταστήματα που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα θα παραμείνουν κλειστά.

Στοιχεία επικοινωνίας των καταστημάτων θα βρείτε εδώ: https://www.regalinas.gr/stores

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Από τα κεντρικά μας στην Ηλιούπολη μπορείτε να παραλάβετε κατόπιν συνεννόησης παραγγελία που θα έχει καταχωρηθεί ηλεκτρονικά και θα έχει πληρωθεί με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή paypal.

Login/Register
en
E-Shop
About
Help